Wednesday, September 07, 2005

The Shipwrights Inn


We werden door de garage naar een travelers lodge gebracht. Deze was echter vol en toen zijn we verder gelopen naar die pub bij de rivier die ook een B&B was. Daar hebben we eest nog anderhalf uur in de zon gerummicubbed (?) want ze gingen pas om 5 uur open. Daarna hebben we daar gegeten.
Minted lamb en lamb in rosmary red wine sauce met rode wijn en Fosters bier. Daarna zijn we gaan slapen. We waren allebei nog erg moe. We hadden een hele mooie kamer met een lekker bed alleen jammer dat de douche de volgende morgen niet warm werd. Het ontbijt was weer een English breakfast maar deze was “een ietsje” te vet.

De volgende ochtend om 10 uur moesten we uitchecken en gingen we weer naar de garage. Daar hoorden we dat de auto rond de lunch klaar zou zijn dus toen zijn we weer bij de mac neergestreken omdat die koffie volgens Giljam wel te drinken was en hebben we nog wat gefietst naar de naburige subgemeente Southwich. Daar hadden ze, in tegenstelling tot Castle Town wel een centrumpje. Toen zijn we teruggefietst naar de garage waar de auto inmiddels klaar was.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home