Wednesday, September 07, 2005

Aankomst op de camping bij Glasgow

Nu konden we eindelijk op weg naar Glasgow, of dat dachten we dan…
Er was een ongeluk gebeurd op de A1 rond Newcastle dus alles stond vast en we konden er niet uit. Ik kom ook geen andere route vinden omdat de kaart daar niet gedetailleerd genoeg voor was en Mio ons steeds weer via de A1 stuurde.

Uiteindelijk zijn we na anderhalf uur rondjes rijden via een kleine omweg op de A69 richting Carlile gekomen en daarna op de M74 richting Glasgow.
Om half negen uur ’s avonds waren we op de camping. Lapwing Lodge Scout Centre net buiten Paisley. Op zo’n 20 minuten van Glasgow centrum.
Het is een hele mooie campsite met veel bos en wij staan op een heel beschut weitje. Er is nu verder niemand aan het kamperen buiten ons. In de weekends komen er wel scouts kamperen.
Toen we aankwamen werd het al redelijk donker dus moesten we snel met behulp van een zaklamp de tent opzetten. - Dank jullie wel Jel en Metten voor de tent, hij is fantastisch –

Om 10 uur stond de tent en was het eten klaar. Spaghetti met tomatensaus gevuld met stukjes salami en paprika en een glaasje rode wijn om onze aankomst in Schotland te vieren. Daarna zijn we vroeg gaan slapen, morgen de eerste verkenning naar Glasgow…

0 Comments:

Post a Comment

<< Home