Wednesday, September 07, 2005

De eerste dag in Glasgow



Hee, vandaag eerste dag in Glasgow. We hebben eerst uitgeslapen en waren om 2 uur in Glasgow. Wat we toen moesten doen wisten we niet direct. We hebben toen zo'n hop-on hop-off bus genomen die je langs alle toeristische plekjes brengt. Dat leek ons wel leuk. Op die manier leer je snel iets van de stad de historie en locatie van de winkels.

De University of Glasgow is een van de toeristische plekken omdat hij in een heel mooi oud gebouw zit dus daar stopte de bus ook. Daar zijn we afgestapt en hebben we geïnformeerd naar kamers. We moeten particulier huren en hebben wat tips gekregen over waar we wel en niet moeten huren en waar we kunnen zoeken. En nuttige info, zoals waar het prikbord van de uni is. Daar staan altijd advertenties op. Morgen gaan we op jacht.

Op weg naar de auto kwamen we een subway met wifi access tegen bij elke bestelling; dus daar zitten we nu. Even lekker broodje, koekje, koffie op en de mail en weblog bijgewerkt. Nu naar een supermarkt als er nog een open is tot na 19.00 u en dan naar de camping voor een rustige avond.

Tot de volgende keer dat ik internet toegang heb.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home