Monday, July 17, 2006

het is bijna zo ver

De afgelopen week hebben we heel hard gewerkt. Elke dag tot ver na twaalven stonden we nog te schilderen. Maar t heeft gewerkt. Elke dag werd t mooier. En gisteren was t echt af. Dat wil zeggen de leefruimtes dan.

In de slaapkamer ligt tapijt, de spiegelkast hangt op zn plek, de lamellen hangen voor de ramen en het bedframe staat. In de studeerkamer ligt laminaat. en ook beneden is het af. De hal, de overloop, de wc en badkamer en de deuren moeten nog. Maar ik heb vertrouwen dfat dat allemaal af is voor de housewarming party.

We kunnen in ieder geval verhuizen woensdag. Vanavond gaan we nog de bank ophalen bij ikea. En verder zijn we vooral druk met inpakken van onze talrijke bezittingen in vele dozen.

Na woensdag komt er een nieuwe update met plaatjes van t nieuwe huis.

2 Comments:

Blogger Dirk said...

Hé dat klinkt allemaal héél goed! Het zal niet zijn meegevallen om met tropische temperaturen aan het werk te zijn geweest, alhoewel, de verf droogt dan wél lekker snel.
Klasse voor deze eindsprint en sterkte bij het verhuizen!

23:20  
Anonymous Anonymous said...

Super dat jullie het toch gaan redden! Ik hoorde van Leontine dat er van het weekend nog een hoop gebeurt is. Veel succes woensdag!

09:43  

Post a Comment

<< Home