Monday, August 14, 2006

peozenkindjes

Onze poezenkindjes zijn inmiddels al een volle week bij ons. Maar omdat ik alleen op mn werk internet heb, heb ik nog geen kans gehad een berichtje te plaatsen, of foto's te posten. Foto's wordt nog steeds lastig. Heb er we eentje, die Jel gemaakt heeft.

Maandag avond kwamen de katjes aan. Humpie en Spotje. We haalden ze op bij de moeder en reden met ze naar huis. In de auto waren ze steeds zielig aan het mauwen. En poepten ze uit angst de mand onder. Dus dat was een geurige binnenkomst.
Toen we thuis waren gekomen hebben we ze direct de kattenbak laten zien en de krabpaal. Daarna zijn ze in hun mand gaan liggen. Maar al heel snel waren ze niet meer beng en gingen ze kroelen en spinnen. Vooral Humpie is een allemans vriendje. Die kroelt en vrijt met iedereen.

Ze waren dus al snel op hun gemak en dat wordt alleen maar gezelliger. Ze rennen de hele kamer rond en kroelen en vechten elkaar de tent uit, vriendschappelijk dan.

Als we 's avonds thuis komen liggen ze op een stoel en kijken ze ons aan en komen ze ons spinnend tegemoed.
Ook spelen met balletjes, belletjes en propjes vinden ze geweldig.
Iedereen is weg van ze (ze kroelen ook met iedereen).

Zodar ik kan ga ik foto's plaatsen. maar hier alvast een actie foto, genomen door Jel. Als je goed kijkt staan beide katjes op de foto.

Zo nog twee foto's erbij, alleen is Spotje wat oververtegenwoordigd

2 Comments:

Blogger Nelleke said...

nee, op jou foto is ie ook te zien , in de schaduw

lief he?

15:13  
Anonymous Anonymous said...

Aaaaaw, ze zien er op de foto's al lief uit. Dan moeten ze dat in het echt vast ook zijn ;)

22:47  

Post a Comment

<< Home