Sunday, September 11, 2005

Foto's van mn kamer




Zo hier wat foto's van mn kamer. In de eerste foto zie je mn tweepersoons bed en de deur. Op de tweede het raam, het voeteneinde van het bed en mn bureau. Ook zie je daar een deur open staan, das de deur naar mn walk in closset. Giljam en ik gaan nog een boekenkastje kopen want er is te weinig plankruimte. Namelijk geen buiten de kast. De foto rechts boven is de woonkamer. Dan de badkamer links onder en een deel van de keuken op de laatste. Dit om jullie een indruk te geven van mn kamer.

Vandaag zijn Giljam en ik naar het transport museum geweest. Dat was heel leuk. Een oude mini gezien, een Herbie kever en de vliegende ford uit Harry Potter, compleet met uil. Alleen vloog deze niet. En nog heel veel andere auto's. Er waren ook oude paardentrams en koetsen etc. en modellen van boten. Was echt de moeite waard en zoals de meeste musea in Glasgow is de toegang gratis.
Er was ook een oud winkelstraatje nagebouwd. Dat was ook heel leuk alleen jammer dat je de winkels niet in kon.

Morgen gaan we als t lukt naar Loch Ness. Dinsdag begint voor mij de introductie dus dan moet Giljam zich soms alleen vermaken.

2 Comments:

Blogger Dirk said...

Looks good.
Feels good too?

09:44  
Blogger Nelleke said...

Yeh it does!!!

18:10  

Post a Comment

<< Home