Monday, October 17, 2005

Vrijdag, vertrek uit Glasgow


Vrijdag avond om half 7 moesten we verzamelen bij de rechtenfaculteit. Vandaar vertrokken we in 3 busjes naar onze bestemming. Het zou ongeveer 2,5 uur rijden zijn. Onze bestemming was een dorpje dat volgens mij Bridge of Balgi heette, maar op geen kaart staat, zodat ik het niet na kan kijken. Het dichtsbijzijnste plekje bewoonde wereld is Glen Lyon. In de Highlands dus.
Ongeveer halverwege zouden we een tussenstop maken in het dorpje Killin en de lokale pub met een beziek vereren. Tot aan de tussenstop ging alles goed. Gezellige mensen in de bus, Vage, maar leuke muziek - meegebracht door professor Murdoch, die het weekend organiseerde en onze chauffeur was - en een aantal ongeplande tussenstoppen omdat de andere twee busjes steeds verdwaalden. Maar in Killin bleek dat de brug waar we over moesten om naar het huisje te gaan adgesloten was. In plaats van 16 miles moeten we nu nog 46 miles, 40 miles omrijden dus.
Toen we uiteindelijk aankwamen waren we allemaal moe en het was half twaalf. Veel hebben we dus niet meer gedaan die dag. Wel hebben we nog een supper gehad van wisky, shortbread en chips. We moesten de volgende dag om 8 uur ontbijten, dus vroeg op.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home