Monday, November 28, 2005

Flightplan and Lord of the Rings

Donderdag avond zouden Jel en ik naar de bioscoop gaan. Gezellig een film kijken en genieten van het uitzicht vanaf de bovenste verdieping van de hoogste bioscoop van Europa. We wilden naar Flightplan. We hadden nagekeken wanneer ie draaide en dus waren wij om half 9 bij de bios. Ergens moet er toch iets fout zijn gegaan want wat er ook draaide, geen flightplan. Dus dan maar weer naar huis. Ik, of liever Cameron mn huisgenoot, had nog de DVD's van Lord of the Rings liggen en Jel had die nog niet gezien, dus dat leek ons een leuke vervanging.

maar voordat we naar huis gingen zijn we wel nog even langs George Square gelopen waar een ijsbaan opgezet werd en waar hele mooi kerstversiering hangt.

op vrijdag zouden we het opnieuw proberen.
Dus wij op vrijdag avond weer naar de bios. Hij draaide nu in ieder geval wel...maar hij was uitverkocht...wat nu. Gelukki9g hadden Jel en ik op internet gezien dat er in de buurt nog een bioscoop was, wel niet de hoogste, maar als ie flightplan draaide dan was t goed. Gelukkig draaide ie daar inderdaad. Het was een hele spannende en goede film. Tot op het laatst wist je niet hoe het zou aflopen. Dus zeker de moeite waard om te kijken. Jel zat achteraf wel een beetje in de piepzak over het terugvliegen op maandag ;) .

1 Comments:

Blogger Dirk said...

En die Lord of the Rings, extended version dan wel, was Lisanne's hoofdcadeau voor haar 18e verjaardag. Verder vele nuttigheden (?) voor haar toekomstige studentenkamer en een Fluisterbode special.....

21:40  

Post a Comment

<< Home