Monday, August 28, 2006

Een warm huis

Afgelopen zaterdag was het groot feest. Onze housewarming party! Vrijdag avond en zaterdag ochtend was het nog best stressen om alles af te krijgen. Voorals het vlees voor de BBQ leverde kopzorgen op. Uiteindelijk is dat goed gekomen, gelukkig maar.
Verder waren we om half 5 (toen de eerste gasten er al waren) nog bezig met het ophangen van een lamp boven de eettafel.
Maar dat mocht de pret niet drukken. Het huis zag er mooi uit, we waren zo ver klaar als we wilden en iedereen vond t mooi. Ook onze kittens waren erg geliefd, ik heb aan het einde van de avond verschillende tassen moeten controleren om ervoor te zorgen dat ze niet werden meegenomen.

Omdat de weersverwachting voor zaterdag erg slecht was hadden we een zeiltje gespannen over de tuin. Hoewel het niet heel veel heeft geregend, was het toch maar goed dat t er hing. Er was niet genoeg plek geweest om iedereen binnen te stouwen.

Er waren heel veel mensen en het was heel gezellig, eten een drankje en veel gezellig geklets. Ons huis is geslaagd opgewarmd.

En voor al diegenenen die niet konden zaterdag en toch ons huisje willen zien: bel gerust eens voor een afspraakt en een kopje koffie.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home