Monday, September 11, 2006

lingerbos

Zondag, rustdag, toch? Dat vonden Giljam en ik ook. Er is nog veel te doen in huis, maar we waren er aan toe om een dagje rustig aan te doen.
's Ochtends zijn we begonnen met een uitgebreid ontbijt op bed. Met croissantjes, een gekookt eitje en vers geperst vruchtensap. Het werd uiteindelijk meer een bruch pas om een uur of 1 waren we uitgegeten. Heerlijk!!
Daarna zijn we in de auto gestapt en zijn we naar het Liongerbos, vlak bij Gorinchem, gereden. Daar hebben we lekker gewandeld en gleketst (en gefotografeerd) in het zonnetje. Het viel mee met de drukte, door onze route juist te kiezen kwamen we winig mensen tegen.

Na een gezonde wandeling hadden we trek. Natuurlijk was er een pannenkoekenhuisje in het bos (een bos is geen bos zonder pannenkoekenhuisje!) waar we een zalige pannenkoek gegeten hebben. Appel, rozijnen, kaneelsuiker, mmm....

Toen hebben we rustig de weg naar huis ingeslagen. 's Avonds hebben we van t mooie weer gebruik gemaakt om te gaan BBQ-en bij mn ouders. Er was nog een hoeveelheid saté over van mijn housewarming dus die kwam nu goed van pas.
Mijn ouders hadden een terrasverwarming gekocht dus t bleef t de hele avond lekker behagelijk.

Mmmm... zo is t weekend bedoeld...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home